Werkfruit voor een
gezond bedrijf

Werkfruit bij Sioux Technologies

Een gezonde en vitale werkomgeving, wie wil dat nou niet?

WERKFRUIT
Voor bedrijven Groot & klein

Natuurlijk wilt u als werkgever dat uw werknemers gezond en energiek aan het werk zijn. Een portie werkfruit draagt daar aan bij. Wekelijks een met zorg samengesteld kistje fruit met producten van het seizoen.

Het aanbieden van werkfruit buiten de lunch om is onbelast en voor bedrijven fiscaal aftrekbaar.

Sfeerafbeelding - Werkfruit

Presentatie werkfruit
Presenteer het fruit extra stijlvol

Presenteer het werkfruit extra stijlvol met een BOERDEREIKE fruitkist. Zo weten alle medewerkers altijd waar ze hun favoriete fruit kunnen vinden. U kunt er eventueel voor kiezen om de kist te plaatsen in een display zodat het extra opvalt. De fruitkist staat schuin op de display en laat het fruit goed zien. Het bord is eventueel geheel in eigen stijl aan te passen.

Schoolfruit
Voor scholen en kinderdagverblijven

Dagelijks een portie vitamientjes mag niet ontbreken voor opgroeiende kinderen. Al enkele jaren verzorgen wij scholen en kinderdagverblijven in de regio van groente en fruit van de beste kwaliteit.

Duurzame bezorging
Ons bedrijf is 100% enegieneutraal

Wij vinden het milieu belangrijk. Daarom bezorgen wij de bestellingen in een elektrische bestelbus. Milieuvriendelijk en geen herrie. Ons bedrijf is 100% energieneutraal en daarom laden we onze bus ook met stroom van onze eigen zonnepanelen. 

Neem contact met mij op!

Interesse in een voorstel afgestemd op uw wensen. Vul hier uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het Boerdereike voorziet de kinderen van Kinderopvang Dikkie & Dik al jarenlang naar alle tevredenheid van heerlijk fruit en groente. In het kader van “A great place to work” bieden wij onze kantoormedewerkers sinds afgelopen jaar ook wekelijks een gezonde dosis fruit van het Boedereike aan. Onze medewerkers zijn erg enthousiast over het gevarieerde aanbod en de kwaliteit van het fruit.

Shirley – Kinderopvang Dikkie & Dik

Boerdereike komt wekelijks enthousiast langs om seizoensfruit te bezorgen bij Bulsink. Wij vinden het heel belangrijk om samen te werken met ondernemers die graag meedenken en goed luisteren. Top service met goede kwaliteit. Onze medewerkers zijn ook erg enthousiast over de producten in de winkel!

Gülnur Nielen – Bulsink

Sioux is super tevreden m.b.t. de levering van fruit op de werkplek zoals het nu is ingeregeld.

De vaste dagen en tijden welke we destijds zijn overeengekomen worden wekelijks netjes door jullie uitgevoerd.

De vrijheid welke we met jullie hebben afgesproken om onze 7 panden op Esp volledig per verdieping te voorzien van vers Fruit was voor ons belangrijk in  de samen werking.

Het volledig ontzorgt worden en de eigen inbreng  in de diverse soorten fruit wisselend per seizoen wordt, tot heden als zeer positief ervaren bij onze medewerkers.

Wij hopen op een blijvende prettige samenwerking in de toekomst.

Kees van Beers, Sioux Technologies B.V.

In het kader van vitaliteit bieden wij onze medewerkers graag een vers stuk fruit aan.
Het Boerdereike ontzorgt ons hier al geruime tijd naar volle tevredenheid in.

Mieke Spoelder, Hurks B.V.

Elke week krijgen we vers fruit geleverd van het Boerdereike op ons kantoor. Onze medewerkers maken hier gretig gebruik van en het is altijd op.

De service van het Boerdereike en de kwaliteit van het fruit is top en wij zijn erg tevreden!

Dinkelberg & Kuipers

Sinds we begonnen zijn met fruit van het Boerdereike bij Sioux in alle panden heb ik de samenwerking altijd als prettig ervaren. De reacties zijn vanaf dag 1 eigenlijk goed te noemen. Vers, goede kwaliteit en blijft lang goed.

Bij ons leveren ze 2 keer in de week en dat volstaat prima. Ze schakelen snel wanneer er meer of minder nodig is.

Ik kan niet anders zeggen; fijne samenwerking, kundig personeel, flexibel, goede kwaliteit en gezond! Top!

Joris Soetendal, Sioux Labs

De kinderen van KDV De Bloemenkinderen zijn erg dol op het lekkere fruit en groenten van het Boerdereike!

Elke maandag krijgen wij al vroeg de bestelling netjes gesorteerd geleverd, met een grote lach van Glenn er bij. Hij zet de kratten netjes neer met de bestellijsten er bij.

Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en de snelle service!

Kinderdagverblijf De Bloemenkinderen

Als bedrijf in de groente- en fruitbranche vinden wij het belangrijk dat we goed en vers fruit kunnen aanbieden op de werkvloer.

Boerdereike voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Twee keer per week komen ze vers fruit brengen en tijdens vakanties kunnen ze snel schakelen om de levering tijdelijk te verlagen.

Ellips B.V.

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie?

Bekijk hier de mogelijkheden.

Vergaderen bij Boerdereike

Winkelmand