(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Zakelijk

Kinderopvang, Bedrijven en Horeca

't Boerder-ei-ke levert al jaren naar volle tevredenheid aan diverse bedrijven en kinderdagverblijven in de regio.

  • We bezorgen graag de boodschappen op locatie.
  • Onze vaste bezorgdag is maandag tussen 07:30 uur en 10:00 uur.
  • Makkelijk online bestellen, stel uw eigen abonnement samen.
  • Een speciale categorie voor het meest populaire bedrijfsfruit.
  • Dezelfde prijzen als in de winkel.
  • Betaal op rekening of via PIN.

Gezond voor de werkgever.

Fruit op het werk leidt tot een hogere arbeidstevredenheid en hogere arbeidsproductiviteit. De werksfeer verbetert en dat alles leidt tot een lager ziekteverzuim. Daarnaast is het aanbieden van fruit aan medewerkers ook nog eens fiscaal aftrekbaar. Je bedrijf heeft dan ook alleen maar voordelen van fruit op het werk!

Productievere medewerkers
Wanneer een onderneming vers fruit en snackgroenten aanbiedt heeft dit een positieve invloed op de werksfeer en arbeidsproductiviteit. Medewerkers die veel fruit eten zijn fitter, hebben meer energie en zijn productiever. Ze functioneren met meer plezier en het verhoogd hun motivatie. Hierdoor verbetert de werksfeer. Daarbij zien medewerkers het als een attent extraatje van de werkgever.

Met Werkfruit minder ziekteverzuim
Medewerkers die dagelijks een aantal stuks fruit eten hebben een hogere weerstand. Ze zijn daardoor minder vatbaar voor ziektes. Ook blijven ze minder vaak ziek thuis. En bij ziekte herstellen zij sneller. Lager ziekteverzuim leidt tot minder ongewenst verloop. Daardoor verlagen ook de wervingskosten en inwerkkosten. Een algehele verbetering van het arbeidsklimaat!

Belastingvoordeel
Het aanbieden van Werkfruit is onbelast. Kort gezegd betekent dit dat de Belastingdienst dit niet ziet als loon. Het gaat hier om koffie, thee, gebak en fruit. Werkfruit heeft geen gevolgen voor de BTW en de loonbelasting. Op de website van de belastingdienst vind je meer informatie over deze regelingen.

MVO beleid
Het bevorderen van gezondheidsbewustzijn wordt steeds meer gezien als één van de kerntaken van goed werkgeverschap. Het aanbieden van fruit sluit goed aan bij het beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Werkfruit kan hierin een vast onderdeel vormen.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of 040-2481421